Ayuda, faltan muchas firmas todavía, es para prohibir el tiro al pichón (palomas y codornices matadas a tiros como si fuera el tiro al plato), podeis firmar aquí en change.org, no hace falta poner DNI


viernes, 10 de marzo de 2017

El cel dels gossos a la Terra existeix, i està a Costa Rica


Por favor, compártelo en tu Facebook o Twitter, pinchando en el boton

De: Núria Campdepadrós <n.campdepadros23@gmail.com>
Enviado: jueves, 9 de marzo de 2017 12:21
Asunto: El cel dels gossos a la Terra existeix, i està a Costa Rica
 


El cel dels gossos a la Terra existeix, i està a Costa Rica

És conegut com "la terra dels gossos sense raça"

Ads by 

Els gossos tenen el seu particular "cel" a Costa Rica Foto: cedida.

 

A Costa Rica hi ha un lloc on centenars de gossos corren lliures, en manada, al seu aire, pels prats de verds muntanyes, envoltats de natura i molts arbres. Un paradís terrenal, sens dubte, podrien pesar alguns; tot i que la realitat té un toc lleuger toc amarg. No tenen llar. Aquest 'cel' a la Terra dels gossos, també conegut com 'la Terra dels gossos sense raça' o Territori de Zaguates és un refugi dirigit per voluntaris en contra del maltractament animal situat a Costa Rica. El que fa especial a aquest refugi és que els seus més de 900 gossos mestissos tenen la llibertat de córrer i gaudir de llargues passejades -gairebé excursions- pels terrenys de la finca i, encara que sempre tornen als seus coberts equipats amb llits i mantes, fan fora a faltar el caliu d'una llar.

 

Una de lespersones que forma part del projecte. Foto: cedida.

 

Territori de Zaguates té com a objectiu la voluntat de rescatar gossos abandonats o de carrer per millorar la seva qualitat de vida, fugir del sacrifici mitjançant la castració, fomentar les adopcions i crear consciència. El seu últim lema: "Quan adoptes un gos de carrer, adoptes una raça única" s'ha convertit en tot un fenomen viral que ha incrementat l'interès per les adopcions d'aquest tipus d'animals.

La iniciativa va saltar a les tanques publicitàries dels carrers i a les marquesines dels autobusos a Costa Rica amb un immillorable resultat i molts van ser els que es van animar a veure aquests animals com gossos de raça única i van acudir al refugi per donar-los una nova oportunitat.